Thuiszorg Forevercare | Thuiszorg Forever Care - Over Ons
Wij als Thuiszorg Forever Care zijn gevestigd aan de Fruitweg 25 A Unit 1.12 in Den Haag. Ons doel is om doelgericht zorg te verlenen en de kwaliteit van het leven te bevorderen. De zorgvraag wordt bij iedereen persoonlijk overlegd en er wordt rekening gehouden met de individuele levensovertuiging. Wij zullen zorg bieden op de manier die voor onze cliënten het prettigst is. Op deze manier kunnen onze cliënten zoveel mogelijk zelf vorm geven aan de dagelijkse zorg.
thuiszorg, foreverecare, forever, care, denhaag, zuidholland, persoonlijkeverzorging, verpleging, individuelebegeleiding, huishoudelijkehulp, wondverzorging, injecties, stoma, stoma-verzorging, voorkomen, behandelen, decubitus ,medicatie, uitzetten, delen, coördineren, zorg, katheter, insuline, injecteren, verzorging, incontinentie, toedienen, medicatie, thuisbeademing, fruitweg
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over Ons

Wij als Thuiszorg Forever Care zijn gevestigd aan de Margaretha van Hennebergweg 63B in Den Haag. Wij leveren zorg in Den Haag en regio Den Haag. Ons doel is om doelgericht zorg te verlenen en de kwaliteit van het leven te bevorderen. De zorgvraag wordt bij iedereen persoonlijk overlegd en er wordt rekening gehouden met de individuele levensovertuiging. Wij zullen zorg bieden op de manier die voor onze cliënten het prettigst is. Op deze manier kunnen onze cliënten zoveel mogelijk zelf vorm geven aan de dagelijkse zorg.

Om de tevredenheid van onze cliënten te waarborgen, vind er om de 6 maanden evaluatie plaats waarbij wij de zorg en de cliënttevredenheid bespreken. Zo komen wij in samenspraak met onze cliënten tot de beste zorg.

Thuiszorg Forever Care heeft een HKZ certificaat voor kleine organisaties.

Forever Care verzorgteam

Zehra

Verzorgende

Secil

Verpleegkundige

Met al uw financieringsvragen omtrent thuiszorg kunt u ons raadplegen.

error: Inhoud kopieëren is niet toegestaan!