Thuiszorg Forevercare | Thuiszorg Forever Care - Over Ons
Wij als Thuiszorg Forever Care zijn gevestigd aan de Fruitweg 25 A Unit 1.12 in Den Haag. Ons doel is om doelgericht zorg te verlenen en de kwaliteit van het leven te bevorderen. De zorgvraag wordt bij iedereen persoonlijk overlegd en er wordt rekening gehouden met de individuele levensovertuiging. Wij zullen zorg bieden op de manier die voor onze cliënten het prettigst is. Op deze manier kunnen onze cliënten zoveel mogelijk zelf vorm geven aan de dagelijkse zorg.
thuiszorg, foreverecare, forever, care, denhaag, zuidholland, persoonlijkeverzorging, verpleging, individuelebegeleiding, huishoudelijkehulp, wondverzorging, injecties, stoma, stoma-verzorging, voorkomen, behandelen, decubitus ,medicatie, uitzetten, delen, coördineren, zorg, katheter, insuline, injecteren, verzorging, incontinentie, toedienen, medicatie, thuisbeademing, fruitweg
16889
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16889,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Missie

Het is voor Thuiszorg Forever Care belangrijk om de individuele kenmerken, zoals karakter, afkomst, cultuur en levensstijl van onze medemens, te respecteren. Thuiszorg Forever Care stelt de cliënt centraal en heeft als missie het ondersteunen, behouden en/of verbeteren van de kwaliteit van leven.

Kwaliteit betekent dat wat we doen relevant is voor het leven dat mensen naar beste kunnen/willen leiden. De nadruk ligt op keuzevrijheid, zelfredzaamheid, eigen regie en veiligheid. Dit vraagt ​​om zorg op maat die de kwaliteit van leven van de individuele cliënt ondersteunt.

De samenwerking tussen de zorgprofessional, de cliënt en hun naasten is voor Thuiszorg Forever Care het belangrijkst. Iedereen die bij het zorgaanbod betrokken is wordt gestimuleerd actief mee te denken hoe de beste zorg aan een specifieke cliënt geboden kan worden. Dit leidt tot creatieve ideeën die de cliënt kunnen ondersteunen bij zijn zorgvraag. Hierdoor kan Thuiszorg Forever Care efficiënter werken en de kwaliteit van de zorg verhogen.

Om dit met Thuiszorg Forever Care te bereiken hebben wij de volgende speerpunten:

  •  Wij kennen elkaar
  •  Wij luisteren naar elkaar
  •  Wij helpen elkaar

Visie

De visie van Thuiszorg Forever Care is om mensen zo lang mogelijk te ondersteunen om eigen regie te geven aan hun leven. Thuiszorg Forever Care staat voor vertrouwen, respect en kwaliteit in de zorg. Ieder individu heeft zijn eigen persoonlijkheid, waarden, normen en overtuigingen. Deze kwaliteiten maken ons individuen met unieke eigenschappen.

Zorgverlening komt in aanmerking met het privédomein van de cliënten, waarbij de zorg in staat moet zijn om open en vriendelijk te zijn.

Met zorg begrijpen wij de ondersteuning en alle vormen van dienstverlening die wij als organisatie bieden aan zowel onze cliënten als onze medewerkers. Wij maken hierbij gebruik van kennis, inzichten en vaardigheden en houden rekening met de cultuur waarbinnen onze cliënten en medewerkers leven en werken. Wij stellen de cliënt centraal op die wijze dat de mens met zijn of haar specifieke zorgvraag zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en functioneren.

Met al uw financieringsvragen omtrent thuiszorg kunt u ons raadplegen.

error: Inhoud kopieëren is niet toegestaan!