Thuiszorg Forevercare | Thuiszorg Forever Care - Cliëntenraad
Thuiszorg Forever Care doet er alles aan om cliënten zo goed mogelijk te verzorgen, te verplegen en te ondersteunen. Ondersteuning wordt, indien mogelijk en wenselijk, ook zo goed mogelijk geboden aan de naaste(n) van de cliënt. Toch kan het voorkomen dat een cliënt, of diens naaste(n), niet helemaal tevreden is.
thuiszorg, foreverecare, forever, care, denhaag, zuidholland, persoonlijkeverzorging, verpleging, individuelebegeleiding, huishoudelijkehulp, wondverzorging, injecties, stoma, stoma-verzorging, voorkomen, behandelen, decubitus ,medicatie, uitzetten, delen, coördineren, zorg, katheter, insuline, injecteren, verzorging, incontinentie, toedienen, medicatie, thuisbeademing
17174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17174,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Cliëntenraad

Beschrijving Cliëntenraad

De leden van de cliëntenraad van Thuiszorg Forever Care zijn cliënten of vertegenwoordigers van cliënten van onze aangesloten, zorgprofessionals , respectievelijk zorgondernemingen. De cliëntenraad bestaat uit cliënten, hun vertegenwoordigers die opkomen voor de algemene belangen van cliënten.
Zij praten en denken mee over het beleid en de wijze van zorg hulpverlening.

Taak

De Cliëntenraad heeft tot taak het bewaken en het bevorderen van de samenwerking en optimalisering van de dienst- en (zorg)hulpverlening tussen de Thuiszorg Forever Care en haar cliënten en vertegenwoordigers.

Doel

De belangrijkste doelen van de cliëntenraad is het organiseren van medezeggenschap van cliënten met betrekking tot beleid en zorgverlening. Dit vindt plaats in de vorm van onderlinge samenwerking, informatieverstrekking, raadpleging en advisering.

Naast de benoemde onderstaande rechten wordt tevens gewerkt conform de Wet Medezeggenschap Cliënten zorginstellingen (Wmcz).

Met al uw financieringsvragen omtrent thuiszorg kunt u ons raadplegen.

error: Inhoud kopieëren is niet toegestaan!